سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
 سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
معرفی شیشه لمینت

معرفی شیشه لمینت

معرفی شیشه لمینت

شیشه لمینت یکی از انواع شیشه های ایمنی می باشد که از کنار هم قرار گرفتن دو یا چند لایه شیشه تخت که توسط لایه میانیPVB بهم متصل شده اند، تهیه می شود. در این فرایند لایه PVB به شیشه می چسبد و باعث پیوستگی شیمیایی و فیزیکی می شود. این لایه میانی، پیوستگی شیشه را در هنگام شکست حفظ نموده و همچنین در برابرصوت نقش عایق را داشته وباعث کاهش اشعه UV تا میزان ۹۹% می شود.

شیشه لمینت
تاریخچه
شیشه لمینت در سال ۱۹۰۳ توسط یک شیمی دان فرانسوی بنام “ادوارد بندیکناس” بصورت تصادفی اختراع شد، وی در هنگام کار در آزمایشگاه مشاهده کرد فلاسک شیشه ای پوشش داده شده با نیترات سلولز(نوعی پلاستیک) بعد از شکست متلاشی نشده و قطعات شکسته شده بصورت پیوسته در کنار یکدیگرباقی ماندند. شیمیدان فرانسوی از این مشاهده الهام گرفت و از آن جهت تهیه شیشه لمینت استفاده نمود. ازاین اختراع برای اولین بار در جنگ جهانی اول برای تهیه شیشه ماسک گاز استفاده شد و سپس در سال ۱۹۳۹ کمپانی فورد بکاربردن شیشه لمینت را درصنعت خودرو سازی آغاز کرد.

معرفی شیشه لمینت
مزایای شیشه لمینت
ایمنی :شیشه معمولی در برخورد با ضربه شکسته شده و به قطعات ریز وبرنده ای تبدیل می شود که خطرات بسیاری را در پی خواهد داشت. در صورتی که شیشه لمینت به دلیل داشتن طلق PVB ، نیروی حاصل از برخورد را گرفته و در نتیجه در مقابل ضربه ایجاد شده مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد. در صورت شکسته شدن شیشه لمینت، لایه PVB میانی، مانع از پاشیده شدن قطعات خرد شده به اطراف می شود و به بیان دیگر لایه مذکور با چسبیدن به قطعات شیشه شکسته شده، آنها را در کنار هم نگه می دارد و بدین ترتیب خطر آسیب و جراحت به میزان بسیار زیادی کاهش پیدا می کند.
عایق صدا: مقاومت در برابرعبور صوت درشیشه لمینت قابل توجه است، به طوری که مانع از ورود اصوات از خارج می گردد و در مقایسه با شیشه معمولی عایق صوتی محسوب می شود.
کنترل اشعه UV : علل عمده فرسایش و رنگ رفتگی مبلمان و فرشها، فعل انفعالات شیمیایی ایجاد شده توسط تابش اشعه UV خورشید می باشد. افزودنی های جاذب UV بکار رفته در میان لایه PVB در شیشه لمینیت، می تواند تا حدودی جلوی این اشعه های مضر را گرفته واز خسارات وارده بکاهد.
موارد استفاده شیشه لمینت
از این نوع شیشه می تـوان در ساختمان های تجـاری و مسکونی، اداری، فرودگاه ها، بانـک ها، بیمارستان ها، کارخانه ها، کابیـن و کف آسانسور، پوشش سقف، استخرها و نورگیرها، ویترین فروشگاه ها، گلخانه ها، پارتیشن ها و به طـور کلی اماکنـی که ایمنی و امنیت و همچنین کاهش آلودگی صوتی و اشعه های مضر خورشیدی در آن از اهمیت چشمگیری برخوردار است استفاده نمود. همچنین شیشه لمینت در مناطقی که بادهای سهمگین می وزد و خطر ایجاد طوفان و گرد باد وجود دارد گزینه مناسبی جهت استفاده در ساختمانها می باشد. در مواقع
بروز زلزله شیشه لمینت بکار رفته در ساختمان ایمنی بسیار بالاتری از خود نشان می دهد.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت + 6 =