سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
 سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
معرفی پارتیشن شیشه ای تک جداره

معرفی پارتیشن شیشه ای تک جداره

سیستم پارتیشن تک جداره که امروزه مورد استفاده قرار می­گیرد یکی از بهترین راهکارها برای کسانی است که قصد دارند در دکوراسیون داخلی منزل تنوعی ایجاد کنند یا در منزل و اداره قصد دارند بخش بندی­های مختلف انجام داده و این کار را با حداقل هزینه ممکن و در سریع­ترین زمان به پایان برسانند.

با توجه به استقبال زیادی که از سیستم پارتیشن تک جداره برای منازل و همچنین پارتیشن اداری برای ادارات و سازمان­ های اداری شد خیلی زود توانست جای پارتیشن های قدیمی که از جنس آجر و ملات بود را پر کنند به نحوی که با کمک متریال های مختلف انواعی از آن پدید آمدند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

اما برای اینکه بتوانید بهترین سیستم پارتیشن تک جداره را انتخاب کرده و نصب کنید بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • عایق صدا یا Soundproof: از سیستم پارتیشن تک جداره نباید انتظار عایق صدا یا صوت را داشت چرا که عبور صدا از یک لایه­ ای با ضخامت بسیار نازک به راحتی امکان پذیر است.
  • تطبیق پذیری یا Adaptability: با اینکه تنوع رنگ و طرح پارتیشن تک جداره کم هست اما باز هم موقع انتخاب دقت داشته باشید که طرح و رنگ آن بیشترین تطابق را با محیط اطراف شما داشته باشد
  • انعطاف پذیری یا Flexibility: در استفاده از این سیستم پارتیشن تک جداره هیچ محدودیتی ندارید. در ارتفاع­های کوتاه، نیمه بلند، بلند و حتی تا زیر سقف نیز می­توان از این سیستم­ ها استفاده کرد.
  • طراحی یا Design: حتما دقت داشته باشید که اگر طراحی دکوراسیون داخلی و شیک بودن آن برای شما مهم است پس از پارتیشن­ های طرح دار استفاده نمایید.
  • نور یا Light: پارتیشن­های مات و انواعی که نور از خود عبور نمی­دهند محیط را تاریک­تر خواهند کرد پس در این محیط­ ها بهتر است از مدل­های شیشه­ ای استفاده کنید.

انواع پارتیشن تک جداره

با توجه به اینکه در مکان­ های مختلف نیاز به استفاده از پارتیشن­ های متفاوت می­باشد تا متناسب با نیاز و کاربری محل مورد نظر باشد، همچنین هدف دیگر استفاده از سیستم پارتیشن تک جداره افزایش زیبایی محیط نیز هست به همین دلیل انواعی از این پارتیشن ­ها بوجود آمده­ اند.

  • پارتیشن تک جداره شش میل: به علت استفاده از شیشه با قطر ۶ میلیمتر به این نوع سیستم پارتیشن تک جداره شش میل گفته می­شود که هم طرح و مدل آن قابل تغییر بین انواع ساده، مات، سند بلاست و غیره است و در ارتفاع مختلف قابل ساخت می­باشد. ضمنا برای اینکه یراق و دسته درب­ها به خوبی و با مقاومت مناسب قابل نصب باشند، فریم­ ها را از جنسی متفاوت می­سازند با این حال می­توان باز هم از شیشه استفاده کرد.
  • پارتیشن های تک جداره از MDF 16 میلیمتری: سیستم پارتیشن تک جداره از جنس (MDF (Medium Density Fiberboard با ضخامت ۱۶ میلیمتری است که نسبت به پارتیشن­های مشابه CNC بسیار بهتر است. با توجه به اینکه امکان طرح بندی و تنوع فرم در این نوع پارتیشن­ها به سادگی و با بیشترین دقت و به کمک لیزر صورت می­گیرد زیبایی آن بسیار زیاد است.
پارتیشن تکجداره (vitrum partition)
پارتیشن تکجداره (vitrum partition)

ضمنا در استفاده از این سیستم پارتیشن نه تنها مشکل تنوع طرح ندارید، بلکه تنوع رنگ و ابعاد نیز به اندازه دلخواه و بسیار زیاد وجود دارد.

  • پارتیشن تک جداره آلومینیومی: از این نوع سیستم پارتیشن تک جداره برای جداسازی فضاهای مختلف ادارات، بخش­های مختلف کاری و بیمارستان­ها و کلینیک­ها و حتی مراکز فروش استفاده می­شود که ماژول­های به راحتی قابل نصب و جابجایی هستند.

پروفیل­های آلومینیومی برای داشتن نهایتا سختی و مقاومت در برابر خوردگی استفاده می­شوند و طرح روی آنها را بسته به درخواست مشتری ساده، سندبلاست و یا نیمه سندبلاست در نظر می­گیرند و همچنین بر روی سطح آن آندیزاسیون انجام می­دهند. معمولا ضخامت شیشه­ های بکار رفته در پنل­های آلومینیومی از ۴ تا ۱۰ میلیمتر متفاوت است و با درزگیرهای سیلیکونی شفاف، از ورود رطوبت و سایر مواد جلوگیری می­شود، ضمن اینکه از شکستن شیشه­ ها نیز جلوگیری می­گردد.

البته در نظر داشته باشید این نوع سیستم پارتیشن تک جداره را می­توان بجای شیشه با ملامین، MDF، ونیر، PVC یا صفحات آکریل هم پر کرد.

  • پارتیشن تک جداره شیشه‌­ای: از سیستم پارتیشن تک جداره تمام شیشه­‌ای موقعی استفاده می­شود که نور ورودی خیلی کم باشد و برای استفاده حداکثری از نور و همچنین بخش بندی سریع و کم هزینه نیاز به پارتیشن تک جداره باشد که در این مواقع ما این سیستم را پیشنهاد می­کنیم.
پارتیشن تکجداره (vitrum partition)
پارتیشن تکجداره (vitrum partition)

البته نگران شکسته شدن شیشه ­ها نباشید چرا که فریم­ ها به نحوی قرار می­گیرند که مقاومت آنها را در برابر ضربه افزایش داده و قطر شیشه­ ها نیز ۱۰ میلیمتر است. ضمنا این مدل­ها ظاهر شیک­تری نیز دارند و اغلب در ادارت مورد پسند واقع می­گردد که منظور از پارتیشن اداری شیشه­ای نیز همین است.

  • کاربرد شیشه­ های رنگی در پارتیشن تک جداره: شیشه ­های رنگی از نوع سندبلاست که با پاشیده شدن ماسه به کمک دستگاه تولید می­شوند هم به دلیل مات بودن باعث حفظ حریم خصوصی کارمندان بخش­های مختلف در یک اداره یا کلینیک از سایر افراد می­شود و هم طرح و رنگ آن بسیار زیباست و تقریبا محدودیت طرح ندارید. این نوع سیستم پارتیشن تک جداره نیز بیشتر در مواقعی حریم خصوصی بسیار مهم است استفاده می­گردد.
  • پارتیشن تک جداره لترون: چوب­ های نرم و ضایعات آن و یا تراشه­ هایی که از کارخانجات چوب بوجود می­آیند طی فرایندهای مختلف بسیار فشرده و متراکم می­شوند و به شکل لترون در می­آیند که برای صاف و یکدست شدن به کمک دستگاه­ های مختلف پرداخت می­گردد و روکش نهایی مات، براق و هایپرگلاس طبق درخواست مشتری روی آنها زده می­شود و از مدل­های پر تنوع و زیبای سیستم پارتیشن تک جداره است.
  • تفاوت پارتیشن لترون و پارتیشن MDF: اما سؤال اینجاست که پارتیشن تک جداره لترون چه فرقی با نوع MDF دارد؟ تفاوت در این است که در این نوع از ذرات سازنده قابل مشاهده هستند و در ساخت نهایی آن به عنوان پارتیشن از از ورقه­های ۶ میلیمتری آلومینیومی برای محکم کردن روی ستون­ها استفاده می­گردد و به نوعی پارتیشن اداری چوب و فلز است که در نوع MDF چنین چیزی دیده نمی­شود. ضمن اینکه در این نوع شیشه­ ها عمدتا ۴ میلیمتر قطر دارند.
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه − = 3