سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
 سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
سفارش فریم شیشه سکوریت

سفارش فریم شیشه سکوریت ؛ انواع فریم شیشه سکوریت

فریم شیشه سکوریت برای نصب و اجرا نیاز به متعلقات فراوان دارد. زیرا شیشه به‌تنهایی نمی‌تواند نقشی داشته باشد و برای اجرایی شدن نیاز به اجزایی دارد. برای مثال متعلقات زیر جهت نصب شیشه ضروری هستند:

  • لولای شیشه میرال
  • قفل شیشه نشکن
  • دستگیره شیشه سکوریت
  • فریم شیشه سکوریت
  • بست شیشه نشکن

هدف از این مقاله توضیح درباره قیمت فریم شیشه سکوریت و انواع پاسار شیشه نشکن می‌باشد. همچنین می‌خواهیم بگوییم که اصلاً پاسار چیست و چگونه عمل می‌کند.

 

در این صفحه از فریم شیشه سکوریت با موارد زیر آشنا شوید:

  • فریم شیشه سکوریت
  • پاسار شیشه سکوریت
  • پروفیل شیشه سکوریت

سفارش فریم شیشه سکوریت قابلیت استفاده در درب و شیشه های ثابت را دارد. فریم شیشه سکوریت بسیار پُر کاربرد بوده و برای انواع درب اتوماتیک و حتی نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود. جنس فریم شیشه سکوریت ها از آلومینیوم بوده در رنگ‌هایی از جمله سفید، آنادایز و طلایی موجود است. رنگ سفید و طلایی معمولاً روکش استیل می‌باشند که در صفحات قبل به‌طور کامل ذکر گردیده‌اند.
فریم درب اتوماتیک بسیار باکیفیت بوده و زیبایی خاصی دارد به همین جهت مشتریان خود را دارد. فریم درب اتوماتیک شیشه ای شامل دو عدد فریم ارتفاعی جهت کناره‌های درب و فریم کفی جهت بالا و پایین درب می‌باشد و در سایزهای مختلفی تولیدشده است. اصطلاحاً فریم باریک و فریم پهن نام دارند.
در فریم شیشه سکوریت، در صورتی ‌که فریم باریک برای کار استفاده شود، فریم کفی برای درب‌های معمولی 8 سانت بوده و فریم ارتفاعی 3.5 سانت می‌باشد، اما در صورت استفاده از فریم پهن، فریم کفی 8 سانت و فریم ارتفاعی 6 سانتیمتری است.
نوع استفاده از فریم درب اتوماتیک شیشه ای فقط از نظر عرضی متغیر است و متناسب با سلیقه‌ها متفاوت است. در صورت استفاده از فریم درب اتوماتیک شیشه ای برای درب‌های غیر اتومات تمامی لولاها باید توکار باشند.

 پاسار شیشه سکوریت

پاسار چیست؟ جهت پاسخ به این سؤال که پاسار چیست می‌توان گفت فریم شیشه سکوریت یک ورقه فلزی از جنس آلومینیوم و یا استیل بوده که از ضخامت 2 سانتی‌متر شروع‌ شده و تا 15 الی 20 سانت نیز می‌تواند ضخیم باشد. انواع پاسار شیشه سکوریت برای نگه‌داری شیشه استفاده می‌شوند و به‌صورت دوطرفه هستند، یعنی شیشه را در داخل خود نگه‌داشته و مانع از تکان خوردن شیشه و لرزش‌های مداوم می‌شوند. عملکرد دوم فریم شیشه سکوریت مقاوم نمودن شیشه در برابر ضربه و فشار است چرا که از سه یا چهار طرف شیشه را محاصره کرده و استحکام شیشه را تثبیت می‌کنند.
معمولاً شیشه های ثابت داخل پاسار شیشه سکوریت قرار می‌گیرند. نمونه متداول پاسار شیشه سکوریت، برای درب های اتوماتیک و یا طرح اتومات و درب های بالکنی استفاده دارد. این مدل از پاسار شیشه سکوریت قاب زیبایی دورتادور شیشه ایجاد می‌کند و در طلافروشی‌ها و مغازه‌هایی که ظاهر درب ورودی حائز اهمیت است از آن استفاده می‌شود.

زوار شیشه سکوریت | پروفیل شیشه سکوریت

زوار شیشه سکوریت شکل قدیمی فریم شیشه سکوریت است که یک پروفیل شیشه گیر دورتا دور شیشه و در جلو و عقب شیشه می‌چرخد. در استفاده از پروفیل شیشه سکوریت، ابتدا یک زوار 2*2 سانت یا 4*4 سانت، چهار طرف قاب می‌خورد و سپس شیشه داخل یک نوار لاستیک یک سانتی چفت شده و باز هم یک زوار شیشه سکوریت پشت شیشه قرار می‌گیرد.

قیمت فریم شیشه سکوریت

سفارش فریم شیشه,قیمت فریم شیشه سکوریت، می‌تواند تابعی از چند متغیر باشد. فریم شیشه سکوریت نیز مانند تمامی یراق آلات دارای جنس‌های متفاوتی است. در بین این فریم‌ها، فریمی که از جنس استنلس استیل 304 باشد از سایر جنس‌ها مرغوب‌تر و در نتیجه دارای قیمت بالاتری است. رنگ انتخابی نیز بر قیمت فریم شیشه سکوریت تأثیر دارد و رنگ‌هایی مثل رنگ طلایی در صورتی‌ که استیل باشند بالاترین قیمت را به خود اختصاص می‌دهند. نوع دیگری از رنگ نیز وجود دارد که سفارشی است و مشتری با استفاده از سلیقه و رنگ دکوراسیون خود رنگی را ترجیح می‌دهد و پاسار شیشه نشکن را توسط قلمو و دستی رنگ‌کاری می‌کنند. ارتفاع و ضخامت فریم نیز می‌تواند عاملی برای تعیین قیمت باشد و قیمت فریم شیشه سکوریت برای فریم‌های پهن‌تر و با ضخامت بیشتر است.

در تمامی شیشه ها، ابتدا فریم شیشه سکوریت را بر روی دیوار و زمین نصب نموده و سپس جهت جلوگیری از لب پر شدن شیشه و چفت شدن کامل شیشه درون پاسار، از یک نوار پلاستیکی تحت عنوان لاستیک استفاده کرده و سپس شیشه را داخل پاسار شیشه سکوریت قرار می‌دهیم.

انواع پاسار شیشه سکوریت عبارت‌اند از:

1. فریم پافیلی

فریم پافیلی، همان‌طور که از نامش پیداست شباهت بسیاری به‌پای فیل دارد و دلیل نام‌گذاری آن نیز از همین جهت است؛ یعنی از بالا باریک و از پایین پهن می‌شود. جنس فریم پافیلی از آلومینیوم است و در رنگ‌ها طلایی، سفید و نقره‌ای موجود است. در هنگام استفاده از فریم پافیلی از ابتدا فریم‌ها توسط پیچ و ابزار مخصوص به زمین، دیوار و پروفیل آهنی وصل شده و سپس شیشه در داخل فریم پافیلی جایگذاری می‌شود. فضاهای خالی بین شیشه و فریم پافیلی با استفاده از نوار پلاستیکی پر می‌شود.
فریم پافیلی ارتفاع‌های متفاوتی دارد و از 5 سانت شروع می‌شوند. این اختلاف ارتفاع می‌تواند به جهت شکیل بودن فریم باشد از طرف دیگر فریم‌های پهن‌تر مقاومت بیشتری در برابر تحمل وزن شیشه‌ها دارند.

2. فریم 3.5 سانتی

فریم 3.5 سانتی متداول‌ترین فریم در بین رقیبان خود است و طرفداران بسیاری دارد. یکی از دلایل جذاب بودن فریم 3.5 سانتی نوار خور استحکام آن نسبت به فریم‌های یو و فریم ام است.
فریم 3.5 سانت نوار خور متشکل از:

  • فریم 3 سانتی
  • درپوش
  • نوار داخل فریم

بوده و به‌صورت بسیار قوی عمل نگه‌داری شیشه را انجام می‌دهد.
طرز کار بافریم 3.5 سانتی به این‌گونه است که فریم 3 سانتی به‌طور کامل در داخل دیوار یا زمین نصب می‌شود و نوار در دو طرف چپ و راست و در داخل فریم قرار می‌گیرد، سپس شیشه در داخل فریم و در بین نوارهای دو طرف ثابت می‌گردد. در مرحله آخر درپوش به‌طور کامل در کنار فریم 3 سانتی و در امتداد نوار کناری شیشه وصل می‌شود.
فریم 3.5 سانتی نوار خور نیز از جنس آلومینیوم بوده و در رنگ‌های سفید نقره‌ای و طلایی موجود است و به دو صورت کوره‌ای و آنادایز ساخته می‌شود.

3. پاسار یو | فریم U

پاسار یو یا فریم U به شکل یک ورقه یو شکل است و از دو جنس آلومینیوم و استیل است. فریم یو استیل با استفاده از ورقه‌های استیل شکل خم‌شده و استفاده می‌شود، اما به سبب فرم و ضخامت کم، از استحکام کمتری نسبت به سایر فریم‌ها برخوردار است. جهت ثابت نمودن شیشه در داخل پاسار یو شکل از چسب آکواریوم استفاده می‌نمایند. فریم یو به جهت خاصیت ضد زنگ بودن استیل برای شیشه های ثابت موجود در حمام و اماکنی که بخار و رطوبت هوا وجود دارد استفاده می‌شود.

4. پاسار ام

پاسار M نیز همانند پاسار یو عمل می‌کند و بسیار شبیه به هم هستند، اما پاسار ام به شکل ام بوده و شیشه در داخل آن قرار می‌گیرد. در هنگام استفاده از پاسار ام به نسبت پاسار یو شیشه بازی کمتری دارد و پاسار ام فقط آلومینیومی است و جنس استیل آن تولید نمی‌شود.
پاسار ام را درصورتی‌که دورتادور یک شیشه ثابت بچرخد به دوتکه ال مانند تقسیم می‌کنند و یک‌تکه را با استفاده از پیچ و تکه ال مانند دوم را با استفاده از چسب وصل می‌کنند. در غیر این صورت شیشه به‌طور کامل در داخل پاسار ام قرار نمی‌گیرد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج + 8 =