سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور
 سایت 118 گلس،​تخصصي ترين سايت صنعت شيشه کشور

نرده شیشه ای

وقتی نام شیشه به میان می آید، رایج ترین کاربرد آن که شیشه پنجره است، به ذهن می رسد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی شیشه در صنعت ساختمان و دیزاین داخلی نیز کاربرد دارد. از شیشه در مصارف مختلفی همچون شیشه بالکن ها، پارتیشن شیشه ای، درب شیشه ای، نرده شیشه ای و… نیز استفاده می شود.

در این مقاله برآنیم به تعریف نرده شیشه ای، انواع آن، مزایا و معایب آن بپردازیم. در صورت تمایل در ادامه همراه ما باشید.

هندریل شیشه ای اصفهان | ایمن نرده

نرده شیشه ای چیست؟

یکی از ابزار های مدرن و زیبا در دکوراسیون منازل، نرده شیشه ای است. نرده شیشه ای نوعی حفاظ محسوب می شود که وظیفه اصلی آن حفاظت و جلوگیری از سقوط افراد و تفکیک فضای داخلی می باشد.

محبوبیت این نرده ها روز به روز در حال افزایش است. این نرده ها توسط پایه های استیل و یا چارچوب های آلومینیومی، در جای خود ثابت می مانند و جزء قوی ترین سیستم های ایمنی محسوب می شود.

انواع نرده شیشه ای

این نوع نرده در سه دسته بندی کلی قرار می گیرد:

  • فریم دار (Framed)    

در نرده شیشه ای فریم دار، شیشه از دو طرف و یا چهار طرف توسط چوب، استیل و یا نرده های فلزی پوشیده می شود. در واقع شیشه درون یک چهارچوب قرار دارد. همچنین می توان رنگ چوب و یا قاب ها را با رنگ سایر دکوراسیون محیط، هماهنگ کرد و زیبایی خاصی را به محیط هدیه داد.

  • بدون فریم (Frameless)

همانطور که از نام آن ها پیداست، هیچ فریمی در بین شیشه ها وجود ندارد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند. نسبت به نرده شیشه فریم دار، از زیبایی بیشتری برخوردار است زیرا بدون هیچ مانعی، ببینده دید وسیعی نسبت به منظره رو به رو خود دارد. این مدل را با سه نوع پایه می توان بر روی زمین نصب کرد:

  1. نرده شیشه ای اکسپوز

در این نوع نرده شکافی درون زمین یا روی زمین ایجاد می شود که صفحات شیشه ای درون آن ها قرار گرفته و ثابت بمانند. به این مدل توکار (دَفنی) گفته می شود و ظاهری زیبا نیز دارند.

  1. نرده شیشه ای اسپیگات

نرده شیشه ای اسپیگات یا اسپیگوت، صفحات شیشه ای هستند که توسط دو پایه ای که در زمین پیچ شده و از جنس استیل ضد زنگ نیز هستند، ثابت می مانند. این مدل نرده ها نصب راحتی دارند و برای جداکننده فضا و در استخرها کارایی دارند.

  1. فیکس پوینت

در این مدل از نرده های شیشه ای، صفحات توسط بست های دکمه ای شکل که در پایین تر از سطح سطح زمین نصب می شوند و نمای زیبایی را خلق می کنند استفاده می شود.

  • نیم فریم (Semi-Frameless)

در این نوع فریم، با ترکیب دو مدل قبلی، نرده های شیشه ای توسط ستون هایی از جنس استیل به هم وصل شده و در نهایت توسط بست هایی بر روی زمین نصب می شوند. در این مدل، نرده های شیشه ای فاقد چهارچوب هستند.

جنس نرده شیشه ای

جنس این نوع نرده ها معمولاً از شیشه لمینت یا شیشه سکوریت است. این نوع شیشه ها عموماً استحکام بالایی دارند و در برابر ضربه و خراشیدگی مقاوم هستند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = چهار